Vi som jobber her

Veterinærer

 
Kari_sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

kari bjørnland veterinær

Kari er innehaver og daglig leder ved Sarpsborg smådyrklinikk. Klinikken ble startet opp i 1990 og hun har  bygget den opp siden. Kari har studert veterinærmedisin  på Norges Veterinærhøgskole og har arbeidet som dyrlege siden 1989.

Kari er sjefen og ansvarlig på operasjonsstua.  Hun er den som utfører de vanskeligste og mest kompliserte kirurgiske kasus her hos oss. Hennes lange erfaring gjør at du som eier kan føle deg trygg . Hun har f.eks utført korsbånds-operasjoner siden 1994. Kari drar jevnlig på teoretiske og praktiske kurs i inn- og utland.

Ved siden av kirurgi jobber Kari også mye med tenner og haltheter og er sparringspartner ved kompliserte utredninger innenfor  andre kasus. Hun jobber fast poliklinisk en ettermiddag i uken, men kan treffes enkeltvis andre dager i poliklinikken. Kari er ansvarlig for GDPR og HMS på klinikken.

Kari er setter-entusiast og har nå sin fjerde setter, engelsk setteren Shack i tillegg til huskatten Aragon 2.

Saskia_sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

saskia vig veterinær

Saskia begynte hos oss i juli 2013. Hun ble ferdig uteksaminert fra University of Veterinary Medicine i Kosice  i 2011 og har etter endt utdannelse jobbet på en smådyrklinikk i Larvik før hun kom til oss. Under studiet jobbet hun ved Fredrikstad Dyrehospital.

Saskia jobber mest med indremedisin og hudutredninger på klinikken.  Hun er i gang med ESAVS sin videreutdanning innen indremedisin over 3 år, og har også flere kurs innen ultralyd. Hun er i tillegg glad i å jobbe med bløtvevskirurgi. Saskia er spesielt interessert i kattens sykdommer. 

Hjemme har hun 3 katter som alle har blitt reddet av ulike årsaker og dermed fått plass hos familien.  

IMG_3673%252B%2525282%252529.jpg

inger helene bolstad veterinær

Inger Helene ble uteksaminert fra veterinær-studiet ved Ludvig-Maximillians-Universität i München i 2004. Sommeren 2004 startet hun som selvstendig næringsdrivende i kombinert praksis med både store og små dyr, frem til hun i 2008 reiste ut i internasjonal tjeneste for Forsvaret i Afghanistan.     

Fra 2009 frem til 2011 jobbet hun videre i kombinert praksis i Nord-Norge, før hun begynte ved Sarpsborg Smådyrklinikk høsten 2011. Hun treffes ofte i poliklinikken, og jobber mest med indremedisinske utredninger, og har spesiell interesse for dermatologi/øresykdommer og endokrinologi. Hun interesserer seg også for billeddiagnostikk og gjør en del ultralyd. Hun drar jevnlig på kurs i både inn-og utland.

Hjemme tar Inger Helene ansvar for familiens to kaniner. 

Eva_final3(1) (1).jpg

Eva Mari Aastorp veterinær

Eva Mari ble ferdig uteksaminert som veterinær ved Norges Veterinærhøgskole, (NMBU), i 2011. Hun startet karrieren som selvstendig næringsdrivende i kombinert praksis på Vestlandet, men har siden slutten av 2012 jobbet i ren smådyrpraksis. Hun begynte å jobbe hos oss i april 2018. Eva Mari har mange interesser innen yrket og er stadig på kurs for å holde seg oppdatert.

Til daglig jobber hun hovedsakelig med indre medisinske kasus, bløtvevskirurgi, hudutredninger og tenner.

Hjemme har hun inkludert familien sin med to skjønne omplasseringsdyr; hunden Lady og katten Veslepus.