Vi som jobber her

Sykepleiere og assistenter

 
Karine_Sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

Karine johansen sykepleier

Karine var ferdig utdannet sykepleier i 2001. Hun har erfaring fra både medisin, kirurgi og ortopedi. Hun har jobbet flere år på akuttmottak i Gøteborg og Fredrikstad, før hun begynte hos oss i 2010.

Karine har stor interesse for det akutte, har derfor vært på flere kurs innen anestesi og traumebehandling på dyr. Hun har ansvar for operasjonsrommet og er med på å overvåke dyrene på de større operasjonene. Hun assisterer også veterinærene ved flere inngrep.

Karine har også et lederansvar ovenfor de andre sykepleierne og assistentene ved klinikken.

Hun har drevet med hest i mange år og eier nå for tiden en hollandsk halvblod gelderlender og en shetlandsponny. Karine har også en snill katt og en ivrig jaktcocker.

Emely_sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

Emely Kaspersen sykepleier

Emely var ferdig utdannet sykepleier i 2015. Hun begynte å jobbe hos oss i februar 2017.  Hun assisterer veterinærene ved forskjellige inngrep og operasjoner, samt at hun er ansvarlig for in-house laboratoriet på klinikken.

På fritiden driver Emely blant annet aktivt med håndball i tillegg til å være deltidseier av to glade dachser.

Martine_final.jpg

Martine Magnussen Assistent

Martine er en av de nyeste assistentene på klinikken.

Hun har vokst opp med hund og katt, og har tidligere holdt på med hest i mange år. 

Martine har planer om å gå dyrepleierutdannelsen.

IMG_3418.JPG

Hanne lund Sykepleier

Hanne begynte hos oss i september 2018.

Hanne har vært ferdig utdannet sykepleier siden 2001, og har jobbet på sykehuset Østfold siden da.

Hun har vokst opp med hund, katt og kanin og har alltid hatt lyst til å jobbe mer med dyr i hverdagen.

Hjemme har hun hunden Dennis som er en eldre herremann. Han er en ekte turkompis, som elsker å gå lange turer på tross av sine 11 år.

Randi_sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

Randi Iversen sykepleier

Randi ble ferdig utdannet sykepleier i 2004 og har siden det jobbet på ulike steder og avdelinger innen helsesektoren. Hun begynte å jobbe hos oss fordi hun alltid har hatt et ønske om å jobbe med dyr. Hennes sykepleierutdannelse kommer godt med i en hektisk hverdag.

Fritiden fyller hun med sine to gutter og deres svært ivrige boxer.

Silje_sarpsborg_smådyrklinikk.jpg

Silje Angell veterinærassistent/
rehabiliteringsansvarlig

Silje begynte hos oss i 2015.

Hun ble ferdig utdannet hestemassør og laserterapeut fra Nordisk heste- og hundeterapiskole i 2010. 

Siden da har hun drevet eget firma hvor fokuset har vært forebyggende behandling med massasje og laserbruk. I tillegg er hun utdannet rehabiliteringsterapeut for hund v/Reddog – NHTT. Hun har kurs innen trening med balanseball for rehabiliterende opptrening og frisktrening. 

Silje har alltid vært fascinert av muskler og bevegelsapparatet. Hun forstår hvor viktig det er med rehabilitering, etter selv å ha kjent dette på kroppen som aktiv håndballspiller for Lisleby. 

Silje vil jobbe tett rundt våre operasjons-pasienter for å følge disse i rehabiliteringsfasen og vil hjelpe med å skreddersy et opplegg for pasient og eier. Hun vil tilby laser, massasje, opptrening av balanse, styrke og koordinasjon.

Hjemme har Silje en irsk setter ved navn Oscar. 

 

Helle_final1.jpg

Helle holstad pedersen assistent

Helle begynte å jobbe hos oss etter at hun var her i arbeidsuken sin på ungdomsskolen i 2011. Hun har de siste årene blitt vår faste vikar som stiller opp når det trengs i ferier, og når hun har mulighet utenom studiene. Dere møter henne i resepsjonen og på telefonen.

Hun er vokst opp med hund og har mye erfaring med hest.